Ολυμπιακός: Στην Ισπανία αναφέρουν πως θα παραμείνει ο Λόπες

Η καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Ρόνι Λόπες με τον Ολυμπιακό αλλά και η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δύο πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν τον παίκτη να μείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι.

Οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Ρόνι Λόπες με τον Ολυμπιακό αλλά και η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δύο πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν τον παίκτη να μείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι.

Αυτό τουλάχιστον, αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο Ρόνι Λόπες αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Σεβίλλη, με τον Πορτογάλο να χρειάζεται αρκετό καιρό για να προσαρμοστεί αλλά και να χάσει κιλά.

Με την βοήθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχασε βάρος, πήρε μυϊκή μάζα ενώ στα τελευταία παιχνίδια δείχνει πως βρίσκει τον καλό του εαυτό και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Τα Ισπανικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως ο Ρόνι Λόπες θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ειδικά με την αγωνιστική άνοδο που έχει σημειώσει με την «elgoldigital» να σημιεώνει πως οι δύο πλευρές θα συζητήσουν με διαφορετικούς όρους για την παραμονή του στον Πειραιά, με τον Μόντσι να θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:

Στο μεταξύ, στα γραφεία της Σεβίλλης ο Μόντσι αναλύει το μοτίβο βελτίωσης του Λόπες και αρχίζει να καταρτίζει το σχέδιό του για να ανακτήσει μερικά από όσα επένδυσε πάνω του. Το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα είναι μονοετές, αλλά ο διευθυντής του ισπανικού κλαμπ σκοπεύει να κλείσει από τώρα μία συμφωνία αγοράς του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.