ΑΕΚ: Ετοιμάζεται για αρθροσκόπηση ο Στάνκοβιτς

Τον προεγχειρητικό έλεγχο στο γόνατο ολοκλήρωσε την Δευτέρα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος την Τρίτη θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό πως ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και ότι θα χάσει το υπόλοιπο του 2021.

Την Δευτέρα, ο Αυστριακός γκολκίπερ εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ένωσης, Παντελή Νικολάου, ο οποίος την Τρίτη θα πραγματοποιήσει και την αρθροσκόπηση στο γόνατο του Στάνκοβιτς, που αναδείχθηκε σε MVP του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε, ο κύριος Νικολάου είχε πει στον 28χρονο τερματοφύλακα πως όσο νωρίτερα έκανε το χειρουργείο τόσο το καλύτερο θα ήταν γι’ αυτόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον πιέσει περιμένοντας το ποτέ εκείνος θα καταλάβαινε ότι έπρεπε να γίνει για να τελειώνει.

Το μίνιμουμ που θα χρειαστεί για να επανέλθει στη δράση ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι ένας μήνας, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στο πρώτο παιχνίδι του 2022.

Όλα ωστόσο θα εξαρτηθούν από το μέγεθος της ζημιάς που υπάρχει στον Στάνκοβιτς και ίσως ο χρόνος να είναι λιγότερος ή και περισσότερος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.