Άρης: Η επιστροφή Μπερτόγλιο και οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο φωνάζει πάλι παρών στην αποστολή του Άρη και προορίζεται για τη βασική ενδεκάδα, ενώ θα γίνει κι άλλη αλλαγή από τον Άκη Μάντζιο στο αυριανό (5/12) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Σημαντικές είναι οι προσθαφαιρέσεις στην αποστολή του Άρη, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, εν όψει της αυριανής (5/12) συνάντησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και φωνάζει πάλι παρών μετά από τρεις αγώνες, που έμεινε εκτός, ο Μπαντού Εντιαγέ θα εκτίσει ποινή τιμωρίας μίας αγωνιστικής και έμεινε εκτός, ενώ ο Χούλιαν Κουέστα δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση κι επίσης έμεινε εκτός.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα του Άρη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος, που ήταν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/11). Ο Κουέστα, που ήταν σε σταθερά υψηλά καλό αγωνιστικό επίπεδο, δεν θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντένις να έχει το προβάδισμα να τον αντικαταστήσει. Ο Εντιαγέ, που έδωσε λύσεις ως επιτελικός μέσος στα αμέσως δύο προηγούμενα παιχνίδια, με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, για το Κύπελλο το δεύτερο (1/12), θα δώσει τη θέση του κατά πάσα πιθανότητα στον Μπερτόγλιο, ο οποίος, πάντως, έτσι κι αλλιώς με κάποιο τρόπο αναμενόταν να είναι βασικός ακόμη κι αν δεν ήταν τιμωρημένος ο Σενεγαλέζος.

Κατά τα λοιπά, η τετράδα της άμυνας (Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα) δύσκολα θα αλλάξει, όπως και οι Σάσα και Τζέγκο σε ρόλο αμυντικών μέσων. Οι Μαντσίνι και Γκαρσία αναμένεται να είναι βασικοί στις πτέρυγες και ο Καμαρά στη θέση του επιθετικού κρούσης. Με την είσοδο του Μπερτόγλιο, πάντως, είναι σαφές ότι αξιοποιείται καλύτερα όλη η μεσοεπιθετική γραμμή κι αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους “κίτρινους”. Αρκεί, βεβαίως, ο Αργεντίνος να είναι στην καλή του μέρα.

Η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής: Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνη, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Bertoglio, Sakic, Mancini, Jeggo, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Δεληζήση και Μάνο.

Ευχές σε Σάσα από την ΠΑΕ Άρης

Πέρα από το αγωνιστικό, οι “κίτρινοι” είχαν ευχάριστα σήμερα! Ο Λούκας Σάσα έγινε πατέρας, με τη σύζυγό του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ΠΑΕ Άρης του ευχήθηκε δημοσίως αναφέροντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: “Σε πελάγη ευτυχίας πλέει o Lucas Sasha, που έγινε πατέρας. Η γυναίκα του Suellen έφερε σήμερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Lucas και Suellen τις θερμότερες ευχές μας! Να είναι γερό, δυνατό και καλότυχο!”

Ευχές κι από εμάς, βεβαίως, για υγεία και οικογενειακή ευτυχία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.