ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ θέλει να μείνει στη Μάλμε (pic)

Η λήξη του δανεισμού του Κροάτη επιθετικού από τον ΠΑΟΚ στη σουηδική ομάδα, η επιθυμία του ίδιου και οι διαπραγματεύσεις

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι κι αυτό του Αντόνιο Τσόλακ.

Ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός του “Δικεφάλου” ολοκληρώνει τον επιτυχημένο μονοετή δανεισμό του στη Μάλμε και πλέον, τόσο ο ίδιος όσο κι η ομάδα του αγωνιούν να μάθουν τί μέλλει γενέσθαι με την επόμενη μέρα. Όπως ανέφερε κι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντάνιελ Άντερσον: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις που γίνονται σε καλό κλίμα. Είναι ξεκάθαρο ότι και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά και αυτός θέλει να μείνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά σε συμφωνία, η οποία ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί».

Σύμφωνα με το συμβόλαιο δανεισμού υπήρχε όρος για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, ποσό με το οποίο δε φαίνεται να συμφωνεί η Μάλμε, εξ ου κι οι διαπραγματεύσεις στις οποίες αναφέρθηκε κι ο κ. Άντερσον. Με τον Τσόλακ όμως να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μετρώντας 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κι ουσιαστικά να πρόκειται για τον άνθρωπο που έβαλε την ομάδα στους ομίλους του Champions League και συνέβαλε τα μέγιστα στη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος οι αξιώσεις των ανθρώπων του “Δικεφάλου” κάθε άλλο παρά ως παράλογες λογίζονται.

Ωστόσο, η Μάλμε έχει στο πλευρό της ένα σημαντικό σύμμαχο που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον … ποδοσφαιριστή: «Εύχομαι και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μην είναι το τελευταίο μου με τη Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα της και ελπίζω να συνεχίσω. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και συνεχώς λύνουμε ζητήματα», ανέφερε ενδεικτικά ο 28χρονος για να προσθέσει: «Καλύτερα να ρωτήσετε τον τεχνικό διευθυντή. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, θα δούμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν έχουμε κάποια πίεση πάνω μας και ελπίζουμε πως σύντομα θα επιλυθεί το θέμα. Ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.