Παναθηναϊκός: Το μυαλό στο Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος διαδοχικές νίκες, ωστόσο το μεγάλο ζητούμενο είναι η συνέπεια και η διάρκεια, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο.

Οι δύο νίκες με Λαμία και Παναιτωλικό έχουν φέρει την απαραίτητη ηρεμία στο στρατόπεδο των “πράσινων”, ενώ την ίδια στιγμή προέκυψαν κι άλλα κέρδη σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεδομένων των προβλημάτων που είχε να διαχειριστεί, άνοιξε το ροτέισιον και δικαιώθηκε, καθώς Μακέντα και Μαουρίσιο ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα.

Την ίδια στιγμή σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται και ο Λούκας Βιγιαφάνες, ένας ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλη ανάγκη ο Παναθηναϊκός, καθώς είναι ικανός να αλλάζει ολοκληρωτικά το παιχνίδι της ομάδας του.

Η προσοχή όλων, ωστόσο, στρέφεται στο πολύ σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο, όπου οι “πράσινοι” θέλουν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Το “τριφύλλι” θα υποδεχτεί την ομάδα της Μαγνησίας στη Λεωφόρο (01/12, 19:00) και φιλοδοξεί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Στα θετικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως ο Μπαρτ Σχένκεφελντ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.