ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0: Υπέγραψε το τρίποντο ο Ντουρμισάι (hls)

Ο ΟΦΗ παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι της Super League αήττητος και μάλιστα το έκανε με στυλ. Νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου με δύο γκολ του Ντουρμισάι στο πρώτο δεκάλεπτο.

Όλα τα λεφτά για τον ΟΦΗ ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, όταν δηλαδή ο Φιορίν Ντουρμισάι σκόραρε δύο γκολ. Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί μπήκαν φουριόζοι στο χορτάρι και μόλις στο 7ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε μία ασυνεννοησία των Πίριτς και Χατζησαία και προ κενής εστίας δεν μπορούσε να αστοχήσει.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ντουρμισάι δεν στάθηκε τυχερός, ούτε εκμεταλλεύτηκε κάποιο λάθος της άμυνας. Το τελείωμα του ήταν εξαίσιο και έτσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ο ουραγός Ατρόμητος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Κουλούρη και Βασιλαντωνόπουλο αλλά ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ του αποτέλεσμα.

Μία από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο να φτάνει κοντά στο γκολ αλλά να τα χαλάει πάντα στην τελική προσπάθεια. Ενδεικτική η φάση του 64ου λεπτού με τον Μπεντινέλι να αστοχεί από καλή θέση, έπειτα από όμορφη συνεργασία των Περιστεριωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.