Κουέστα: “Πάμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!” (vid)

Ο Χούλιαν Κουέστα, μιλώντας στη NOVA για το σημερινό (31/10, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ, εστίασε στην ψυχολογική ώθηση που έδωσε στον Άρη η προηγούμενη ευρεία σε έκταση σκορ νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό

Η ευρεία σε έκταση σκορ νίκη (5-1) στον προηγούμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/10), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1, έδωσε στους παίκτες του Άρη μεγάλη ψυχολογική ώθηση για το σημερινό (31/10, 19:30) εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πηγαίνουν σε αυτό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γεγονός που τους δίνει πλεονέκτημα, όπως δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA ο Χούλιαν Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι αλήθεια ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση μετά το αποτέλεσμα που πήραμε στο προηγούμενο παιχνίδι! Πάιξαμε πολύ καλά απέναντι στον Παναιτωλικό. Αυτό μας έχει δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση. Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί!”

Ο Κουέστα, πάντως, δεν περιμένει ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι με αντίπαλο την “Ένωση”. Το αντίθετο, μάλιστα, καθώς όπως είπε… “περιμένω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε δύο δυνατές ομάδες. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε, γιατί είμαστε πολύ καλύτερα μετά τις δύο νίκες σερί που έχουμε στο πρωτάθλημα. Κάθε μέρα δουλεύουμε σε υψηλότερο επίπεδο στην προπόνηση και αυτό πιστεύουμε ότι θα βγει στο γήπεδο”.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τον σημερινό αντίπαλο του Άρη, ο Κουέστα σχολίασε: “Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Το γνωρίζουμε αυτό. Αυτό που έχει σημασία για εμάς, όμως, είναι να σταθούμε όπως πρέπει και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.