ΑΕΚ: Στο προσκήνιο το συμβόλαιο του Σιμόες

Στην Αθήνα θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες, το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο προκειμένου να συζητήσει με την ΑΕΚ τη πιθανότητα να ανανεώσουν τη συνεργασίας τους.

Ο Αντρέ Σιμόες βρίσκεται στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2015 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τους “κιτρινόμαυρους“, έχοντας πανηγυρίσει κύπελλο και πρωτάθλημα με την Ένωση, με την οποία ήδη έχει ανανεώσει μία φορά το συμβόλαιο του. Έστω και με περιπετειώδη τρόπο το 2019, όταν είχε αρχικά μείνει εκτός ομάδας.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου αρχηγού της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και στη συμφωνία του 2019 υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Αυτή την οψιόν θέλει να συζητήσει αρχικά ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εννοείται πως θέλει να μπει μαζί με την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά” την επόμενη σεζόν.

Ο Κιμ Ριμπέιρο έχει στο πλάνο του επίσκεψη στην Αθήνα μέσα στον Νοέμβριο, προκειμένου να κάνει μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας για τουλάχιστον έναν χρόνο. Τώρα αν στο τραπέζι τεθεί πρόταση για επέκταση του συμβολαίου για ακόμα περισσότερα χρόνια δεν θα αφήσει αδιάφορο τον Πορτογάλο μέσο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.