Super League 1: Ξεχωρίζει το ντέρμπι των “Δικεφάλων”

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει με δυο αναμετρήσεις στην Τρίπολη και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στις 16:00.

Στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Οι Αρκάδες βρίσκονται στη δέκατη θέση με δυο βαθμούς, ενώ οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τρίτη θέση με επτά βαθμούς. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 21 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες, όλες εντός έδρας, ενώ έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα, από τα οποία τα τέσσερα στην Αρκαδία. Ο Ολυμπιακός έχει οκτώ νίκες εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Βόλο ΝΠΣ. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, ενώ οι Βολιώτες βρίσκονται στην κορυφή με εννέα βαθμούς. Το “τριφύλλι” προέρχεται από δυο ήττες (1-0) από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτα στα έως τώρα ματς πρωταθλήματος.

Στις 18:15, η Λαμία θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο “Αθανάσιος Διάκος” τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με τέσσερις βαθμούς. Στην προηγούμενη αγωνιστική, η Λαμία ηττήθηκε 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Τέλος, στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι των “Δικεφάλων” στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με έξι βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν υπεροχή στην προϊστορία των δυο ομάδων, καθώς μετρούν 60 νίκες έναντι 39 των “ασπρόμαυρων”. Επίσης, 37 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον “Δικέφαλο” του Βορρά οι νίκες είναι 31 υπέρ του ΠΑΟΚ, 14 υπέρ της ΑΕΚ, ενώ 23 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (16:00 Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Βόλος ΝΠΣ (16:00)
ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός (18:15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:30 Novasports Prime)

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15 Novasports2HD)
Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός (19:30)
Ατρόμητος-Άρης (19:30 Novasports Prime)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.