Κλάτενμπεργκ: “Σωστή η αποβολή του Λιβάι Γκαρσία” (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε δύο φάσεις από τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, όχι όμως και αυτή στη φάση του 1-3, στην οποία η Ένωση διαμαρτύρεται για φάουλ στον Βράνιες.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ ασχολήθηκε με δύο φάσεις στον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ. Την κλωτσιά του Καμάου στο πρόσωπο του Χατζισαφί και την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία, συμφωνώντας και στις δύο περιπτώσεις με την απόφαση του Φωτιά.

Η ανάλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στις δύο φάσεις:

Για τη φάση του Καμάου με τον Χατζισαφί:
“Ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΟΦΗ, ο οποίος ύψωσε πολύ το πόδι του χτυπώντας τον αντίπαλο στο πρόσωπο. Το VAR έλεγξε τη φάση και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη κάρτα για το υψωμένο πόδι. Ο επιθετικός παίκτης είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το πόδι του, ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί επίσης ότι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον επιθετικό που σκοπό είχε να παίξει τη μπάλα, επομένως δεν πληρούσε τα κριτήρια παράβασης κόκκινης κάρτας”.

Για την κόκκινη του Γκαρσία: “Ο διαιτητής έβγαλε κόκκινη στον Λιβάι Γκαρσία μετά από υπόδειξη του βοηθού για βίαιη επαφή του επιθετικού παίκτη της ΑΕΚ. Μετά από συμπλοκή των παικτών των δύο ομάδων, ο παίκτης της ΑΕΚ έβαλε το χέρι του στο λαιμό του αντιπάλου με επιθετικό τρόπο. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας, καθώς το να βάζεις το χέρι σου στο λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.