ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Βιεϊρίνια

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έφυγε χθες (19/9) από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης τραυματίας στο δεξιό του αστράγαλο και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς

Προβληματισμό δημιουργεί στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ η κατάσταση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός του “Δικέφαλου” έφυγε τραυματίας χθες (19/9) από το “Θ. Κολοκοτώνης”, από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο δεξιό του αστράγαλο.

Συγκεκριμένα, ο Βιεϊρίνια στο πρώτο ημίχρονο τραυματίστηκε στο σημείο αυτό, όταν μετά από μία εναέρια μονομαχία προσγειώθηκε ανώμαλα στο χορτάρι. Η προσγείωση αυτή του προκάλεσε πρήξιμο στο δεξιό αστράγαλο. Η πρώτη εξέταση, που έγινε επί τόπου στο γήπεδο, έδειξε ότι έχει πειραχθεί ένα νεύρο κοντά στον αχίλλειο τένοντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε να παίζει, για να δει αν μπορεί να πατήσει το πόδι, όμως, γρήγορα έγινε αναγκαστικά αλλαγή, δίνοντας τη θέση του στον Ροντρίγκο. Ο Βιεϊρίνια θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Πάντως, οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ γενικώς ήταν καθησυχαστικοί επί του θέματος μετά τον αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.