Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Άγονη πρεμιέρα (hls)

Στο Αγρίνιο διεξήχθη η πρεμιέρα της Super League 1 με τον Παναιτωλικό να μένει στην λευκή ισοπαλία κόντρα στον καλύτερο Αστέρα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Αστέρας ξεκίνησεμε 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Παπαδόπουλος, σεξι μπακ ο Καρμόνα, αριστερό ο Άλβαρεζ, σέντερ μπακ οι Ατιέντθα και Καστάνιο. Αμυντικά χαφ οι Βαλιέντε και Μουνάφο, Κρέσπι και Σίτο στα άκρα της επίθεσης, ο Ριέρα πίσω από τον σέντερ φορ Μπαράλες.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με 4-3-3. Ο Ροντρίγκες κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Λούι, αριστερό ο Χουχούμης, σέντερ μπακ οι Μαλής και Κορνέλιους. Τσιγγάρας, Ντίας και Βαρόνε στο κέντρο, Μεντόσα και Μόρσεϊ στα άκρα της επίθεσης, σέντερ φορ ο Καρέλης

Στο Αγρίνιο η δύναμη κυρίαρχο στοιχείο, ομάδες ανέτοιμες, χωρίς πολλά παιχνίδια, με βαριά πόδια και αργός ρυθμός. Μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, δίκαιο το 0-0, δύο μόλις οι καλές φάσεις για τις δύο ομάδες, στο 5ο λεπτό, σέντρα του Καρμόνα από δεξιά, κεφαλιά – πάσα του Μπαράλες στον Ριέρα που δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ενώ προς το φινάλε του πρώτου μέρους, επίθεση για τον Παναιτωλικό, ο Καρέλης σουτάρει με το αριστερό από το ημικύκλιο, ο Παπαδόπουλος μπλοκάρει, ο Μόρσεϊ περίμενε αμαρκάριστος, όμως ο Έλληνας επιθετικός ολοκλήρωσε μόνος του τη φάση στέλνοντας την μπάλα χωρίς δύναμη στον τερματοφύλακα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Αστέρα με την όμορφη προσπάθεια του Ριέρα που έβαλε τέχνη έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα μόλις έξω (50 λεπτό). Τελευταία ενέργεια του Ισπανού στον αγώνα καθώς ένα λεπτό αργότερα χτύπησε και αντικαταστάθηκε από τον Καπίγια. Απάντησε στις φάσεις η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με τον Ντίας να μην προλαβαίνει ελάχιστα να αξιοποιήσει το γέμισμα του Μεντόσα. Καλύτερος ο Αστέρας όσο περνούσε η ώρα, ανέβαζε την απόδοσή του, ο Μπαράλες προσπάθησε με νέα κεφαλιά να νικήσει τον Ροντρίγκες ένα σουτ του Βαλιέντε έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Ο ανώτερος Αστέρας δημιουργούσε προβλήματα και από τις δύο πλευρές, ο Παναιτωλικός έπαιζε την κόντρα…Φάση μετά από αρκετή ώρα, ο Μπαράλες σε ένα σπάνιο σουτ έξω από την περιοχή που δεν ανησύχησε τον Ροντρίγκες. Ο Αστέρας θα χαρίσει το “διπλό” στην τελευταία φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις όμως το πλασέ που επιχείρησε Χερόνιμο Μπαράλες ήταν κακό…

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Χουχούμης, Κορνέλιους, Μαλής, Λούι, Τσιγγάρης, Βαρόνε, Μόρσεϊ (74΄Βέργος), Μεντόσα, Ντίας, Καρέλης (85′ Μπελεβώνης)

Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Ατιέντθα, Καστάνιο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (51΄Καπίγια), Μπαράλες, Σίτο (74′ Μπενίτο), Κρέσπι (88′ Γκόμες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.