ΑΕΚ: Έφτασε και πάει για ιατρικά ο Τσούμπερ (vid)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στην Ένωση.

Ο Στίβεν Τσούμπερ βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τον Ελβετό χαφ να έρχεται στην χώρα μας με πτήση από την Φρανκφούρτη, συνοδευόμενος από τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο 30χρονος χαφ προσγειώθηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με καθυστέρηση σχεδόν 20 λεπτών, λίγο μετά τις 17:00 και τώρα αρχίζει τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων προκειμένου να υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Ο Τσούμπερ πρόκειται να αποκτηθεί ως δανεικός για έναν χρόνο με την ΑΕΚ να έχει στη συμφωνία και οψιόν αγοράς του, που εάν την ενεργοποιήσει τότε ο Ελβετός θα υπογράψει αυτόματα συμβόλαιο διάρκειας τριών ακόμα χρόνων.

Η μεταγραφή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε μετά από καθοριστικές ενέργειες των ανθρώπων της ΑΕΚ και παρέμβαση του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.