AEK: Οι καθοριστικές ενέργειες για Τσούμπερ και η παρέμβαση Μελισσανίδη

Η μεταγραφή του Τσούμπερ ήταν σχεδόν τελειωμένη από το βράδυ της Πέμπτης, με τις δυο πλευρές να έχουν συμφωνήσει, ωστόσο χρειάστηκαν ορισμένες καθοριστικές ενέργειες από την ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί το deal.

Την Παρασκευή το πρωί εφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ ειδοποίηση ότι ο παικτης θέλει λίγο χρόνο γιατί επανεμφανίστηκε η Βενετσια, ενώ πιθανό είναι να ήθελε να κερδίσει κι άλλο χρόνο αφού είχε την πληροφορία πως μπορεί να κάνει κίνηση προς την Άιντραχτ και η Τορινο. Τότε πραγματοποιήθηκαν δύο καθοριστικές κινήσεις από την «Ένωση». Το ταξίδι Κονε – Παπαδημητριου και η πρώτη συνάντηση με τον παίκτη το βράδυ της Παρασκευής.

Με το που τελείωσε το πολύ καλό Euro που έκανε και γνωρίζοντας ότι θέλει να φύγει από Αϊντραχτ είπε στον μανατζέρ του: «Ονειρό μου η Seria A και η Premier, σε αυτά τα δύο πρωταθλήματα θέλω να μου βρεις ομάδα». Ο Τσούμπερ λοιπόν στην πρώτη του συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ήταν φανερά προβληματισμένος.

Συγκεκριμένα τους είπε:

«Γνωρίζω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ, γνωρίζω ότι στην ΑΕΚ θα παίζω για τίτλους και έχω την προοπτική του νέου γηπέδου, αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα είναι το όνειρό μου και είμαι σίγουρος ότι σε όποια ομάδα και αν πάω θα καταφέρω σύντομα να συνεχίσω σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ».

Την λύση τελικά έδωσε η καθοριστική μεταμεσονύχτια παρέμβαση Μελισσανίδη προς τον μάνατζέρ του Ελβετού ποδοσφαιριστή τα ξημερώματα του Σαββάτου. «Ο παίκτης αυτός θα έρθει στην ΑΕΚ, δεν κάνω πίσω, αλλά βασική προϋπόθεση είναι ότι αυτό θα τελειώσει απόψε» του είπε, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» και έστειλε Κονέ και Παπαδημητρίου στις τρεις το πρωί στο σπίτι του παίκτη. Με εντολή του μάνατζερ του ο Τσούμπερ τους έστειλε τη διεύθυνση.

Μετά απ’ όλα αυτά ο ποδοσφαιριστής αυτό που ανέφερε στον μάνατζέρ του ήταν: «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τρέλαναν. Πρώτη φορά μια ομάδα μου δείχνει με τέτοιο τρόπο ότι με θέλει. Δεν έχω εισπράξει ποτέ τόσο σεβασμό και τέτοια αγάπη στο πρόσωπό μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.