ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση στο Άπελντοορν με δοκιμές για Φέγενορντ

Αντίο στο Άπελντοορν είπαν σήμερα (24/7) το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, κάνοντας την τελευταία τους προπόνηση εκεί και αποχαιρετούν αύριο την Ολλανδία με το τελευταίο φιλικό κόντρα στη Φέγενορντ

Την τελευταία τους προπόνηση στο Άπελντοορν της Ολλανδίας πραγματοποίησαν σήμερα (24/7) το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να δίνει έμφαση στην επιθετική τακτική της ομάδας και να προβάρει βασική ενδεκάδα εν όψει του προγραμματισμένου για αύριο τελευταίου φιλικού επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο τη Φέγενορντ.

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, ο Λουτσέσκου έριξε το βάρος στον τρόπο που θέλει οι “ασπρόμαυροι” να αναπτύσσονται, όταν επιτίθενται, αλλά και στον τρόπο που αυτοί επιχειρούν να σκοράρουν. Ζήτησε αδιάκοπη κίνηση στο χώρο, αλλά και ασταμάτητο πρέσινγκ, όταν χάνεται η μπάλα, με σκοπό την άμεση ανάκτησή της για τη δημιουργία κόντρα επίθεσης.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες. Η μία αποτελούνταν από τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Εσίτι, Τζόλη, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Καγκάβα και Ολιβέιρα. Η άλλη ομάδα αποτελούνταν από τους Πασχαλάκη, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Λύρατζη, Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Βρακά και Κούτσια.

Είναι αξιοσημείωτη η χρησιμοποίηση του Κούρτιτς στη δεύτερη ομάδα, γεγονός που δείχνει ότι ίσως ο νεοαποκτηθέντας παίκτης του “Δικέφαλου” θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αυριανή φιλική αναμέτρηση με τη Φέγενορντ. Άλλο αξιοσημείωτο της σημερινής προπόνησης ήταν το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου είχε τετ α τετ με τον Αντριάν Περέιρα πριν την έναρξη της διαδικασίας. Στο νεαρό αμυντικό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε ιδιαίτερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται, όταν καλείται να καλύψει τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Το πρόγραμμα έκλεισε με εκτελέσεις φάουλ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν αντίπαλο στην εστία τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον οποίο προσπαθούσαν να νικήσουν με χτυπήματα από διάφορες γωνίες έξω από τη μεγάλη περιοχή. Αυτή ήταν και η τελευταία τους άσκηση, στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας τους στο Άπελντοορν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.