Αραούχο: «Θαυμάσια σχέση με τον κόσμο, να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα» (pics+vid)

Ο Σέρχιο Αραούχο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις όντας παίκτης της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα (16/7) την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από τη Λας Πάλμας με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογραφεί συμβόλαιο διαρκείας 3+1 ετών. Ο Αραούχο, αφού υπέγραψε το συμφωνητικό με τον σύλλογο, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το “δέσιμο” του με την ΑΕΚ και τον κόσμο της και έθεσε έναν στόχο, να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα με την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όπως μου είχαν πει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, η επόμενη φορά που θα επιστρέψεις θα είναι η τελευταία και θα μείνεις εδώ για πάντα. Τήρησαν τον λόγο τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όσο δεν ήμουν, ένιωθα τον θαυμασμό από τον κόσμο της ΑΕΚ. υπάρχει μία αμοιβαία σχέση που είναι θαυμάσια, εξαιρετική. Δεν μπορώ να την περιγράψω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα.

Είμαι έτοιμος, παρόλο που έκανα μόνο μία εβδομάδα προετοιμασία με τη Λας Πάλμας. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου δεν σταμάτησα να κάνω προπονήσεις, οπότε είμαι πανέτοιμος όποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου να βοηθήσω.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις έφτασα έμεινα έκπληκτος με αυτό που αντίκρισα. Το να το περιγράψεις είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Θέλω να Να παίζεις μέσα σε αυτό το γήπεδο θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους κι ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται να τα δώσουμε όλα με την ομάδα».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Η στιγμή που «δέθηκε» με τον σύλλογο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.