Στο πλευρό του άτυχου Σαρμιέντο

Ταχεία ανάρρωση εύχεται ο Ατρόμητος στον Μαρσέλο Σαρμιέντο, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Ουνιόν Σάντα Φε με τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ταχεία ανάρρωση εύχεται ο Ατρόμητος στον Μαρσέλο Σαρμιέντο, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Ουνιόν Σάντα Φε με τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου, ο Γιάννης Αγγελόπουλος επικοινώνησε με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, στον οποίο εξέφρασε την συμπαράσταση όλων στην ομάδα.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Σοκ προκάλεσε στην «οικογένεια» του Ατρόμητου ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Μαρσέλο Σαρμιέντο από χτύπημα αντιπάλου στον αγώνα στον αγώνα της νυν ομάδας του Ουνιόν Σάντα Φε με τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο Σαρμιέντο που αγωνίστηκε στην ομάδα μας τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους και αποτέλεσε παράδειγμα ήθους και επαγγελματία υπέστη συντριπτικό κάταγμα μνήμης περόνης και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος επικοινώνησε σήμερα μαζί του τηλεφωνικά και του μετέφερε τις προσωπικές ευχές του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού αλλά και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.