Ντιμιτρόφ για Άρη: “Έμπειρη και ποιοτική ομάδα”

Οι δηλώσεις του Κριστιάν Ντιμιτρόφ, του 24χρονου Βούλγαρου κεντρικού αμυντικού της Χάιντουκ για το φιλικό παιχνίδι με τον ‘Άρη

Ο Άρης αντιμετωπίζει (4/6, 18:30) σε φιλικό παιχνίδι τη Χάιντουκ, ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια Novasports.

Για τον Αρη είναι το δεύτερο παιχνίδι στην προετοιμασία μετά από εκείνο με τον Ερυθρό Αστέρα ενώ για τη Χάιντουκ είναι το τρίτο

Η κροατική ομάδα έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα. Νίκησε την Κραϊόβα με 2-1 και τη Σλασκ Βρότσλαβ με 4-0. 

Ο Κριστιάν Ντιμιτρόφ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Χάιντουκ (από όπου και η σχετική φωτογραφία) για το παιχνίδι με τον Άρη και γενικότερα για την προετοιμασία μέχρι τώρα. 

Για τον Άρη είπε: “Είναι μια πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα και θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Ελπίζω ότι θα δείξουμε πρόοδο και σε αυτή την αναμέτρηση”. 

Για την προετοιμασία, μεταξύ άλλων, είπε: “Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, δεχτήκαμε ένα γκολ και πετύχαμε έξι κάτι το οποίο είναι ένα πολύ καλό σημάδι αλλά ακόμη έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο προπονητής, Γιενς Γκούσταφσον και το τημ του δουλεύουν πολύ στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών, στο να ανεβάσουν το ηθικό της ομάδας και η ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών στην προετοιμασία είναι πραγματικά πολύ καλή. Ο στόχος μας είναι να βάζουμε πίεση στον αντίπαλο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε έτοιμοι για να υποδεχτούμε την αρχή της σεζόν και να κυνηγήσουμε τους στόχους που υπάρχουν για εμάς”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.