ΑΕΚ: Ικανοποίησε, αλλά θέλει κι άλλα πράγματα (vids)

Θετικό δείγμα γραφής και νικηφόρο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ του Μιλόγεβιτς που επικράτησε 3-1 της Φίτεσε στο πρώτο φιλικό. Μπακάκης, Αλμπάνης και Μαχαίρας οι σκόρερς.

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Φίτεσε, την οποία νίκησε 3-1 στο Burgh-Haamstede.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, έχοντας την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έχει γίνει ως τώρα, αλλά και για τα κομμάτια που πρέπει να διορθωθούν.

Η Ένωση προηγήθηκε στο 17ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ και λανθασμένη απομάκρυνση των Ολλανδών ο Μιχάλης Μπακάκης με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι “κιτρινόμαυροι” συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και να κυνηγούν κάθε μπάλα, εφαρμόζοντας ότι τους είχε ζητήσει ο Μιλόγεβιτς (στο βαθμό που μπορεί να γίνει αυτή την περίοδο) και δυσκόλευαν πολύ την ανάπτυξη της Φίτεσε.

Μία αδυναμία που εμφάνισε ξανά η ΑΕΚ στο παιχνίδι της ήταν οι στατικές φάσεις, καθώς από μία τέτοια προήλθε η ισοφάριση της Φίτεσε με τον Ντομινίκ Όρος να νικάει του πάντες στον αέρα και με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η αντίδραση της Ένωσης όμως ήταν άμεση, καθώς στην επόμενη επίθεση ο Γαλανόπουλος βρήκε τον Μάνταλο και αυτός με ωραία ενέργεια έστρωσε στον Αλμπάνη για να κάνει το 2-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μιλόγεβιτς προχώρησε σε κάποιες αλλαγές, χωρίς όμως να επηρεαστεί η εικόνα της ΑΕΚ σε μεγάλο βαθμό. Οι “κιτρινόμαυροι” εξακολουθούσαν να έχουν τον έλεγχο και όταν χρειάστηκε η βοήθεια του Τσίτσαν Στάνκοβιτς την είχαν, με τον Αυστριακό να πραγματοποιεί την πρώτη του μεγάλη επέμβαση με τον “Δικέφαλο“.

Η ΑΕΚ παρέμεινε ψηλά και πιεστική μέχρι το τέλος του αγώνα και από δική της πίεση και κλέψιμο του Μαχαίρα ήρθε το τρίτο γκολ της, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει μετά από το γύρισμα του Μιχάλη Κοσίδη.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς (46’ Τσιντώτας), Λάτσι, Νεντελτσεάρου, Μπακάκης (58’ Νταντσένκο), Μιτάι, Σάκχοφ(64’ Ρουκουνάκης), Σιμάνσκι (70’ Ραντόνια), Γαλανόπουλος (58’ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (64’ Μαχαίρας), Μάνταλος (58’ Κοσίδης), Ανσαριφάρντ (46’ Τάνκοβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.