Κουντέ: “Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό” (vid)

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Πιέρ Κουντέ.

Ο Καμερουνέζος μέσος των πρωταθλητών Ελλάδος συμπλήρωσε πως αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο, η συμμετοχή στο Champions League, ενώ τόνισε πως θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους Πειραιώτες. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους στόχους του:

«Να κερδίσω ότο περισσότερους τίτλους γίνεται, να πάω όσο πιο μακριά μπορώ στο Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ όλες τις σεζόν που θα είμαι εδώ. Ακόμα κι όταν φύγω θέλω ο Ολυμπιακός να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τα πλεονεκτήματά του:

«Η ταχύτητα, πιστεύω ότι είμαι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Ακόμα ότι διαβάζω το παιχνίδι καλά. Επίσης έχω καλό σουτ, πολύ δυνατό, έχω καλή οπτική, οργανώνω το παιχνίδι κι επίσης είμαι καλός στην ανάκτηση της μπάλας».

Συμπλήρωσε τέλος:

«Ελπίζω, ανυπομονώ να προσαρμοστώ στον καινούργιο μου σύλλογο, στις νέες συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω, λοιπόν, οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα και να συνεισφέρω, ώστε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για τα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media, καθώς επίσης και όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν χθες, μέσα στη νύχτα για να με υποδεχτούν στο αεροδρόμιο. Εκτιμώ, λοιπόν, πολύ την αγάπη τους κι ελπίζω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης