Κόπηκε από την Εθνική λόγω… ΑΕΚ ο Γκαρσία

Εκτός αποστολής Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τα προκριματικά του Gold Cup ο Λιβάι Γκαρσία, προκειμένου να βρίσκεται στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Καρίμ Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία ήταν οι τελευταίοι που ολοκλήρωσαν τις καλοκαιρινές υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και αμφότεροι αναμένονται στην αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Ο Λιβάι Γκαρσία φλέρταρε και με το να έχανε και αυτό το στάδιο, ωστόσο ο 23χρονος εξτρέμ κόπηκε από την αποστολή της Εθνικής Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τα ματς των προκριματικών του Gold Cup τον Ιούλιο λόγω των υποχρεώσεών του με την Ένωση.

Ο Γκαρσία αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ που θα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 27 Ιουνίου, με την Εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο να γνωστοποιεί την Τετάρτη την αποστολή για τα προκριματικά του Gold Cup με το πρώτο ματς να είναι απέναντι στο Μοντσεράτ στις 3 Ιουλίου.

Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ αντίθετα στην αποστολή μπήκε ο αδερφός του, Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος από τα τέλη της σεζόν πραγματοποιεί προπονήσεις με την Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.