ΑΕΚ: “Κλειδί” ο άξονας για Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στηρίζει πολλά στη δουλειά που κάνουν οι ομάδες του στη μεσαία γραμμή και γενικότερα στον άξονα και αυτό θα είναι ένα συστατικό που θα προσπαθήσει να περάσει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ οδεύει προς… ολικό λίφτινγκ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τους ανθρώπους που “τρέχουν” τον σχεδιασμό να στοχεύουν στην κάλυψη των κενών και φυσικά στην ικανοποίηση των θέλω του Βλάνταν Μιλόγεβιτς το συντομότερο δυνατό.

Κομβικό κομμάτι η δουλειά στον άξονα

Ένα από τα βασικά στοιχεία που έχει παρουσιάσει στις ομάδες του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι η δουλειά που κάνουν στη μεσαία γραμμή. Τόσο με τον Πανιώνιο, όσο και με τον Ερυθρό Αστέρα το αδιάλειπτο τρέξιμο και το αδιάκοπο τρέξιμο ήταν στοιχεία που ξεχώριζαν. Προφανώς, ο Σέρβος τεχνικός θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το ίδιο και στην ΑΕΚ, προσθέτοντας τις δικές του πινελιές αξιοποιώντας και την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας. Ο Μιλόγεβιτς είναι ένας προπονητής που στο παρελθόν έχει δείξει πως δουλεύει τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στην επιθετική ανάπτυξη και αυτό αποτελεί μια καλή βάση για το μέλλον της ΑΕΚ.

Η διαχείριση και η ενίσχυση

Ο άξονας της ΑΕΚ για τα δεδομένα του Μιλόγεβιτς και των όσων έχει στο μυαλό του έχει ποιοτικά χαρίσματα. Με τους υπάρχοντες παίκτες όπως οι Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, τον Σιμόες που θα είναι μια έξτρα επιλογή όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα στον άξονα. Φυσικά, υπάρχει και το ερωτηματικό του Νέναντ Κρστιτσιτς, ενός ποδοσφαιριστή που υπό την καθοδήγηση του Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα έκανε σπουδαίες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Champions League. Είναι ξεκάθαρο πως αν μείνει ο Κρστιτσιτς ο συμπατριώτης του θα καταφέρει να του αποσπάσει το μάξιμουμ και πιθανότατα να δούμε έναν διαφορετικό χαφ απ’ ότι είχαμε δει ως τώρα.

Πάμε τώρα και στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου με μια μεταγραφή επιπέδου Ολιβιέ Εντσάμ θα αλλάξει και το επίπεδο. Η απόκτηση ενός χαφ του επιπέδου του 25χρονου Γάλλου είναι ειλημμένη απόφαση από την διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση ακόμη ενός αμυντικού μέσου στην περίπτωση που ο Κρστιτσιτς βρει την φόρμουλα να αποχωρήσει από την Ένωση. Οι “κιτρινόμαυροι” πάντως προσέχουν για να έχουν και ήδη έχουν στα χέρια τους προτάσεις για αμυντικό χαφ που θα ενεργοποιηθούν όταν κριθεί σκόπιμο και αναγκαίο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.