Φήμες για άφιξη Εντσάμ στην Αθήνα – Δεν επιβεβαιώνει η ΑΕΚ

Έντονη φημολογία περί άφιξης του Ολιβιέ Εντσάμ στην Αθήνα επικρατεί από το βράδυ της Τρίτης, με την ΑΕΚ να μην επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο Ολιβιέ Εντσάμ βρίσκεται ένα βήμα από την μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Λίγες ώρες αργότερα επικρατεί έντονη φημολογία πως ο Γάλλος χαφ, που φέρεται να έχει μείνει ελεύθερος από την Σέλτικ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και για τις υπογραφές στο “κιτρινόμαυρο” συμβόλαιο την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: Πιέζει η ΑΕΚ για Αραούχο

Από πλευράς ΑΕΚ πάντως όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αλλά το διαψεύδουν κατηγορηματικά, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναφέρουν πως ο Εντσάμ δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από την Σέλτικ και πως δεν υπάρχει καμία τελειωμένη μεταγραφή τη στιγμή που μιλάμε.

Ο 25χρονος Γάλλος πάντως το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποίησε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram αναφέροντας πως βρίσκεται στην Τουρκία και σε ένα παραθαλάσιο μέρος κοντά στο Μπόντρουμ.

Διαβάστε επίσης: Αφοσιωμένος στην ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ

Όπως και να ‘χει και αυτή η εξέλιξη είναι θετική για την ΑΕΚ, η οποία από την πλευρά της είναι λογικό να θέλει να κρατήσει χαμηλά τη… μπάλα μέχρι να τελειώσει και τυπικά το θέμα με την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.