Αφοσιωμένος στην ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ – Έτοιμος για περισσότερα

Κανένα θέμα παραχώρησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν υφίσταται για την ΑΕΚ, η οποία δεν σκοπεύει να αφήσει να φύγει τον Ιρανό, με τον ίδιο να μην βλέπει κάτι άλλο πλην Ένωσης για τη συνέχεια.

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια που ήθελαν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και την ΑΕΚ να περιμένει πρόταση για την πώλησή του, κάτι που τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει καμία βάση και πιθανότατα δεν θα έχει ούτε στο άμεσο μέλλον.

Έτοιμος να προσφέρει περισσότερα

Από τη μία είναι λογικό το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ να συνδέεται με διάφορα κλαμπ του εξωτερικού, λόγω της πετυχημένης παρουσίας που είχε στην πρώτη του χρονιά με την ΑΕΚ, όμως ο Ιρανός επιθετικός δεν σκέφτεται κάτι άλλο αυτή την περίοδο. Ο 31ος ετών επιθετικός της Ένωσης που αυτό το διάστημα βρίσκεται με την Εθνική Ιράν είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα του και δεν έχει καμία πρόθεση ή ένδειξη αποχώρησης από την ΑΕΚ. Το αντίθετο θα έλεγε κανείς, με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή να τονίζει πως ο Ανσαριφάρντ μετά από μια δύσκολη σεζόν για την ΑΕΚ, αλλά και τον ίδιο καθώς ήρθε χωρίς ούτε μία ημέρα διακοπών τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα περισσότερα από τα συνολικά 14 γκολ που έκλεισε την περυσινή σεζόν. Μάλιστα, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ακόμα και αν αυτή η πρόταση γινόταν επίσημη ο Ανσαριφάρντ δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη χώρα λόγω των πολιτικών σχέσεων που επικρατούν μεταξύ Ιράν και ΗΑΕ.

Σύμμαχος ο Μιλόγεβιτς

Ένας ακόμα σημαντικός λόγος που ο Καρίμ Ανσαριφάντ νιώθει καλύτερα ενόψει της νέας χρονιάς είναι αναμφισβήτητα και η παρουσία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Οι δύο τους γνωρίζονται αρκετά καλά από την πετυχημένη συνύπαρξή τους στον Πανιώνιο πριν ο Ιρανός επιθετικός πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Με τον Σέρβο τεχνικό… καθοδηγητή ο 31ος ετών επιθετικός τη σεζόν 2016-17 είχε σκοράρει 5 γκολ σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος, επίδοση που ουσιαστικά τον Ιανουάριο τον έστειλε στον Ολυμπιακό. Συνεπώς, ο Ανσαριφάρντ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο σκέψης και δουλειάς του Μιλόγεβιτς και φυσικά πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Νιώθει καλά στην ΑΕΚ, ετοιμάζεται για τρίτο Μουντιάλ

Μέσα σε όλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία του στην Εθνική Ιράν, με την οποία προσφάτως χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να βρει δίχτυα. Με ήδη δύο παρουσίες σε τελική φάση Παγκοσμίου Κύπελλου, ο Ανσαριφάρντ στοχεύει σε μια τρίτη συμμετοχή στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί Νοέμβριο/Δεκέμβριο του 2022 στο Κατάρ. Ο Ιρανός επιθετικός νιώθει καλά στην ΑΕΚ και το μοιράζεται αυτό στο κοντινό του περιβάλλον, η σύζυγός του είναι Ελληνίδα και αυτό σημαίνει έναν ακόμα πολύ σημαντικό λόγο να μην θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Ο ίδιος νιώθει πως ακόμα δεν έχει προσφέρει… τίποτα στην Ένωση και δηλώνει αποφασισμένος να δώσει στους “κιτρινόμαυρους” ακόμα περισσότερα, κάτι που θα έχει σημαντικός όφελος για την ομάδα του, αλλά και για εκείνον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.