ΑΕΚ: Σύγκριση Στάνκοβιτς με Αθανασιάδη-Τσιντώτα (pic)

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έρχεται στην ΑΕΚ για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα και το Novasports.gr συγκρίνει τις επιδόσεις του μ' αυτές των Αθανασιάδη-Τσιντώτα.

Όπως είχαμε γράψει όταν ανακοινώθηκε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ένας πρωταθλητής έρχεται στην ΑΕΚ για να την ανεβάσει επίπεδο.

Ο 28χρονος Αυστριακός γκολκίπερ προέρχεται από γεμάτες χρονιές με την Ζάλτσμπουργκ και το Novasports.gr με τη βοήθεια της σελίδα Supergreek_league συγκρίνει τον Στάνκοβιτς με τους Αθανασιάδη και Τσιντώτα και τους αριθμούς που είχαν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Στάνκοβιτς τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια του Αυστριακού πρωταθλήματος, κράτησε οκτώ φορές ανέπαφη την εστία του, είχε παθητικό μέσο όρο 1.07 γκολ/παιχνίδι και πραγματοποίησε 67.4% αποκρούσεις.

Από την άλλη, ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα ματς στην εστία της ΑΕΚ στη φετινή Super League, μετρώντας 19 εμφανίσεις. Ο Αθανασιάδης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε πέντε περιπτώσεις, ο μέσος όρος παθητικό που κατέγραψε ήταν 1.37 γκολ/παιχνίδι ενώ είχε 56.5% αποκρούσεις.

Ο Τσιντώτας είχε δύο λιγότερες παρουσίες στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, κρατώντας την εστία του ανέπαφη σε τέσσερα παιχνίδια, είχε τον χαμηλότερο μέσο όρο παθητικό τερμάτων με 1.06 γκολ/παιχνίδι, ενώ οι αποκρούσεις του ήταν στο 66%.

Δείτε αναλυτικά το σχετικό γράφημα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.