Αλ Ιτιχάντ: “Θα συνεχιστεί το συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς”

Οι δηλώσεις που του προέδρου της Αλ Ιτιχάντ που θέλει να βάλει τέλος στη μεταγραφολογία γύρω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Ο Ανμάρ Αλ Χαϊλί, ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, έκανε δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε. της Σαουδικής Αραβίας και θέλησε να βάλει τέλος στη μεταγραφολογία γύρω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η σχετική φωτογραφία είναι από την επίσημη παρουσίασή του.

Όπως είναι γνωστό ο Σέρβος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ. Κατά τακτά χρονικά διαστήματα πάντως υπάρχουν δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία αλλά και από τη Σερβία που αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση η Αλ Ιτιχάντ να παραχωρήσει τον παίκτη. 

Είναι πρόσφατο άλλωστε δημοσίευμα στη Σερβία που ανέφερε πρόταση του Ερυθρού Αστέρα στον Πρίγιοβιτς για τριετές συμβόλαιο. Προσφάτως επίσης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, αναφέρθηκε -απαντώντας σε σχετική ερώτηση- στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ με τον οποίο συνεργάστηκε στον Δικέφαλο. 

Ο Ανμάρ Αλ Χαϊλί, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής: “Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τον τίτλο την επόμενη σεζόν. Όσο για τον Πρίγιοβιτς, εξακολουθεί να είναι παίκτης της Αλ Ιτιχαντ και το συμβόλαιό του θα συνεχιστεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.