ΑΕΚ: Σε επαφή με Αραούχο και Λας Πάλμας, αλλά…

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ένας παίκτης που βρίσκεται πάντα υπόψιν της ΑΕΚ, η οποία θα επιδιώξει να τον αποκτήσει από την Λας Πάλμας.

Ο Αραούχο γνωρίζει την ΑΕΚ, η ΑΕΚ γνωρίζει τον Αραούχο συνεπώς μια νέα συνεργασία, θα ήταν ευπρόσδεκτη και για τις δύο πλευρές.

Η ΑΕΚ ήδη έχει κάνει μια επαφή με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος το να πούμε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα είναι απλά περιττό.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την διοίκηση της Ένωσης αυτή τη φορά είναι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος δεν πρόκειται να αφήσει τον Αραούχο να αποχωρήσει δίχως να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αν μη τι άλλο η ΑΕΚ έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή και την πλευρά του, όμως το μεγάλο εμπόδιο παραμένουν οι αξιώσεις της Λας Πάλμας, με την οποία ο Αργεντινός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Αραούχο αποτελεί πάντα την βασική επιλογή της ΑΕΚ για το κενό στην επίθεση μετά την αποχώρηση του Ολιβέιρα, ωστόσο αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ραμίρεθ τότε θα κινηθεί για άλλες περιπτώσεις που βρίσκονται σημειωμένες στο μπλοκάκι των υπευθύνων.

«Τέλος της σεζόν. Δύσκολο φέτος χωρίς την υποστήριξή μας σε κάθε παιχνίδι! Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη σεζόν θα απολαύσουμε τους αγώνες μαζί» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος φέτος με τη Λας Πάλμας μέτρησε 29 συμμετοχές και 11 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.