Παναθηναϊκός: Αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον Γιοβάνοβιτς

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, η πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος τεχνικός θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το “τριφύλλι”, με τις ετήσιες οικονομικές απολαβές του να φτάνουν τις 900 χιλιάδες ευρώ. Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει συνεργάτη τον Πρέντραγκ Έρακ, ενώ το προσεχές διάστημα θα αποφασίσει και για το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των “πράσινων”. Ο 58χρονος τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο το βράδυ της Κυριακής και συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Σέρβος προπονητής εμφανίστηκε “διαβασμένος” για το ρόστερ της ομάδας, το οποίο θεωρεί πως δε χρειάζεται “ξήλωμα”. Ο Γιοβάνοβιτς τόνισε στον ισχυρό άνδρα των “πράσινων”, πως το “τριφύλλι” θέλει διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ. Η διοίκηση των “πράσινων” κατέληξε στον Γιοβάνοβιτς, λόγω της γνώσης του στην ελληνική πραγματικότητα, αλλά και της καλής παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ και στις αραβικές χώρες, όπου εργάστηκε. Ο έμπειρος τεχνικός θα ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, στρέφοντας αρχικά την προσοχή του στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ θα κάνει τις εισηγήσεις του και τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες που θα πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.