ΑΕΚ: Στη λίστα της πάντα ο Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Ρεμπρόφ, η εβδομάδα που ακολουθεί είναι καθοριστική και το όνομα του Μιλόγεβιτς παίζει πάντα δυνατά για τον πάγκο της Ένωσης.

Είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ επιθυμεί τη συνεργασία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, στον οποίο έχει καταθέσει επίσημη πρόταση αναμένοντας την απάντηση του Ουκρανού.

Όπως όμως γράψαμε και το μεσημέρι της Κυριακής, ο 47χρονος τεχνικός δεν παίζει μόνος του, με την ΑΕΚ να έχει κι άλλες περιπτώσεις προπονητών που εξετάζει για τον πάγκο της.

Ένα από αυτά τα ονόματα, όπως έχει γραφτεί εδώ και καιρό είναι του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος είναι ελεύθερος και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα και του Πανιωνίου έχει δεχθεί μια πρώτη κρούση από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια τελική κουβέντα σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Όταν εκπνεύσει η προθεσμία προς τον Ρεμπρόφ τότε αναμένεται και η ΑΕΚ να συζητήσει πιο θερμά με τον Μιλόγεβιτς, καθώς επιθυμία των ανθρώπων της Ένωσης είναι μέχρι τέλος του μήνα να έχει κλείσει το θέμα προπονητή και να προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.