ΑΕΚ: Ο Ρεμπρόφ και οι άλλοι

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αποτελεί τον βασικό στόχο της ΑΕΚ για τον πάγκο της, όμως ο Ουκρανός δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει η Ένωση.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να πειραματιστούν με τη θέση του προπονητή, γι’ αυτό και κάθε περίπτωση που τους προτείνουν ή τους ενδιαφέρει περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, που είναι ο νέος Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει αναλάβει μαζί με τον Παναγιώτη Κονέ και τον Στάθη Ταυλαρίδη την ανεύρεση του νέου τεχνικού.

Τη συγκεκριμένη περίοδο αυτός που αποτελεί προτεραιότητα και έχοντας μάλιστα πρόταση στα χέρια του με deadline είναι ο Σεργκέι Ρεμπρόφ. Στον Ουκρανό τεχνικό της Φερεντσβάρος έχει κατατεθεί πρόταση που με τα μπόνους φτάνει το 1.3 εκατ. ευρώ. Πρόταση αρκετά υψηλότερη από τα χρήματα που έπαιρνε στην Ουγγρική ομάδα, με τον Ρεμπρόφ ωστόσο να έχει δεχθεί κρούση και από άλλες ομάδες.

Η περίπτωση του Ρεμπρόφ ωστόσο δεν είναι η μοναδική που εξετάζει η ΑΕΚ, η οποία έχει συζητήσει και με άλλους προπονητές, τα ονόματα των οποίων προς το παρών δεν έχουν διαρρεύσει από το “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο”.

Πρόκειται για προπονητές που έχουν συζητήσει με τον Γιάννη Παπαδημητρίου χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια συμφωνία προς το παρών, ενώ γενικότερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν δείχνουν να βιάζονται ιδιαίτερα πριν την οριστική απόφαση.

Άλλωστε, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ήταν ξεκάθαρος πως αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής για τον πάγκο της ομάδας, ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραμείνει. Ένα σενάριο πάντως που δεν έχει και πολλές πιθανότητες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.