ΠΑΟΚ: Γεύμα συσπείρωσης με πρωτοβουλία Βιεϊρίνια

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, κάλεσε όλους όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας σε γεύμα σήμερα (18/5), στο πλαίσιο δημιουργίας καλού κλίματος εν όψει του τελικού του Κυπέλλου

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ εντός κι εκτός γηπέδου. Το αποδεικνύει για άλλη μία φορά, καθώς έλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας σε γεύμα σήμερα (18/5) το απόγευμα σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη δημιουργία καλού κλίματος εν όψει του ερχόμενου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (22/5).

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Πορτογάλος δεν κάλεσε μόνο τους συμπαίκτες του και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, αλλά όλους όσοι εμπλέκονται με το τμήμα. Δείγμα ότι αποδίδει μεγάλη αξία στο γεγονός ότι όλοι πρέπει να νιώθουν μέλη της ομάδας, σε όποιο πόστο κι αν εργάζονται, από όποιο μετερίζι κι αν προσφέρουν.

Η έννοια “οικογένεια” έχει τη δική της μεγάλη σημασία στο μυαλό του Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει ζήσει ανάλογες στιγμές στον ΠΑΟΚ και τώρα καλείται να δημιουργήσει αυτός την καλύτερη δυνατή κατάσταση που μπορεί, ειδικά εν όψει ενός τόσο σημαντικού αγώνα, όπως είναι αυτός που ακολουθεί με αντίπαλους τους “ερυθρόλευκους”, όπου διακυβεύεται ένας τίτλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.