ΑΕΚ: Νίκη και αντίο (vids)

Μια περίεργη, αγχωτική και σκληρή χρονιά ολοκληρώνεται για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να την αποχαιρετήσει με νίκη επί του Άρη που θα σημάνει ταυτόχρονα και την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Αλλιώς ξεκίνησε η ΑΕΚ, αλλιώς καταλήγει η φετινή της χρονιά, που αν εξαιρέσουμε την είσοδο στους ομίλους του Europa League τον περασμένο Οκτώβριο λίγες είναι οι καλές στιγμές που μπορείς να απομονώσεις. Γενικότερα ήταν μια προβληματική σεζόν για την Ένωση, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Να κλείσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά

Ο αγώνας με τον Άρη δεν θα είναι εύκολος, αλλά θα πει κανείς γιατί ποιος αγώνας της ΑΕΚ φέτος ήταν εύκολος; Ακόμα και εύκολος να ήταν οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την ικανότητα να τον μετατρέπουν σε δύσκολο. H Ένωση θα αντιμετωπίσει για τέταρτη φορά φέτος τον Άρη με τις δύο νίκες που έχει επί των “κίτρινων” να είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο ΟΑΚΑ είχε ηττηθεί 2-0.


Γενικώς φέτος η ΑΕΚ εντός έδρας δεν είχε την αποτελεσματικότητα που είχε στα εκτός. Οι εντός έδρας επιδόσεις της την “πλήγωσαν” αρκετά φέτος είναι η αλήθεια έχοντας μαζέψει επτά λιγότερους βαθμούς από ότι μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο. Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ οφείλει να κλείσει τη σεζόν με νίκη, με την τρίτη θέση καθαρά για το πρεστίζ του συλλόγου και από την Δευτέρα να αρχίσει όχι τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αλλά τις ανακοινώσεις για το πως θα πορευθεί. Μια επόμενη μέρα που όπως όλα δείχνουν δεν θα περιλαμβάνει τον Μανόλο Χιμένεθ που ουσιαστικά το παραδέχθηκε στα κανάλια Novasports ο Ισπανός τεχνικός.

Συνεχίζει με τρία στόπερ ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και έτσι φαίνεται πως θα διατηρήσει το σύστημα με τα τρία στόπερ. Ο Ισπανός τεχνικός αυτό που δοκίμασε στην προπόνηση του Σαββάτου ήταν ενδεκάδα με τρία… στόπερ και τον Τσιντώτα κάτω από την εστία, τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Μπακάκη, στα δύο άκρα τους Λόπες, Βασιλαντωνόπουλο και στα χαφ τους Σιμάνσκι, Σάκχοφ, με τον Ανσαριφάρντ στην επίθεση και τους Τάνκοβιτς, Μάνταλο να τον πλαισιώνουν στις πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ανακοίνωσε αποστολή παίρνοντας μαζί του όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, τους οποίους και θα αποχαιρετήσει το βράδυ της Κυριακής. Ίσως άλλωστε τους δεις για τελευταία φορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.