Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, ζήτησε συγγνώμη από τον Κάστρo

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε συγγνώμη στον Κάστρο ζητώντας παράλληλα από τον Μπέρτο να πράξει το ίδιο.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε συγγνώμη στον Κάστρο ζητώντας παράλληλα από τον Μπέρτο να πράξει το ίδιο.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν ανάμεσα στον Μπέρτο και τον Κάστρο του ΠΑΣ και αφού ζήτησε συγνώμη κάλεσε τον Μπέρτο να πράξει το ίδιο με ειλικρίνεια αν κι εφόσον υπέπεσε σε αυτό το ολίσθημα.

Αναλυτικά:

“Η ιστορία και οι διαχρονικές αρχές της ΑΕΛ αντιτίθενται σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με ρατσιστικές και κάθε είδους διακρίσεις. Η Ομάδα μας αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ως άθλημα με ίσες ευκαιρίες για όλους, μένοντας μακριά από κάθε είδους διαχωρισμό, χρώματος, καταγωγής, φύλου ή σεξουαλικής προτίμησης.
Εκ μέρους του Σωματείου της Α.Ε.Λ. ζητούμε συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή των Ιωαννίνων για το σημερινό περιστατικό και καλούμε τον ποδοσφαιριστή της Ομάδας μας να πράξει με ειλικρίνεια το ίδιο, αν κι εφόσον υπέπεσε σε αυτό το ολίσθημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.