Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι η δημοπράτηση για το γήπεδο στο Βοτανικό

Εξελίξεις αναμένονται στο προσεχές διάστημα όσον αφορά το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Καθημερινή» ο ΓΓ του Δήμου Αθηναίων Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, «το 95% της προετοιμασίας για το έργο στον Βοτανικό έχει ολοκληρωθεί», προσθέτοντας ότι υπάρχει πρόθεση για τη δημοπράτηση της κατασκευής του νέου γηπέδου μέσα στο καλοκαίρι:

«Στόχος του δήμου είναι να διασφαλίσει το δημόσιο συμφέρον και να αποδώσει το γήπεδο και τις δημόσιες υποδομές το συντομότερο δυνατόν. Ο δήμος έχει θέσει ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα με σκοπό να δημοπρατήσει την κατασκευή του γηπέδου μέσα στο καλοκαίρι».

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες για τους όρους λειτουργίας και κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και για το τι θα γίνει με τη Λεωφόρο.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Δήμου, Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ΠΑΕ και τραπεζών βρίσκονται στην τελική ευθεία και οριστικοποιούνται τα νομικά κείμενα. 

Υπογραμμίζεται ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την εταιρία ειδικού σκοπού ΑΕΠ Ελαιώνα για τα κτίρια που θα κατασκευαστούν στον Βοτανικό για τους «πράσινους» αλλά και για το κλειστό 2-3.000 θέσεων.

Η συμφωνία πρέπει να τεθεί στην κρίση του Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας