ΠΑΟΚ: Γενέθλια ο Γκαρσία, ο Μίρο την … “πλήρωσε” (vid)

Κατά τα ειωθότα ο ... γεννεθλιάζων της ημέρας, εν προκειμένω ο Πάμπλο Γκαρσία, όφειλε να περάσει το καθιερωμένο κι αφιλόξενο τούνελ για να ... εισπράξει από τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα μπροστά σ' αυτά που έλαβε ο στενός συνεργάτης του.

Πολύ ξεχωριστή ημέρα η σημερινή για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία που συμπλήρωσε 44 χρόνια ζωής!

Μια από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας του ποδοσφαιρικού “Δικεφάλου” που υπηρέτησε το σύλλογο από το πόστο του ποδοσφαιριστή, στη συνέχεια του τεχνικού στις Ακαδημίες και πλέον στην πρώτη ομάδα.

Το … πάρτι προς τιμήν του ξεκίνησε από νωρίς στ’ αποδυτήρια, πριν από την τελευταία προπόνηση εν όψει της αυριανής – εκτός έδρας – αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, με κεράσματα, τούρτα κλπ και συνεχίστηκε όταν άπαντες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για την προπόνηση.

Ως είθισται ο εορτάζων-γεννεθλιάζων όφειλε να διαβεί το … αφιλόξενο τούνελ, που σχημάτισαν οι ποδοσφαιριστές “φιλοδωρώντας” τον με “ψιλές”, ωστόσο άπαντες έδειξαν συγκρατημένοι. Κάτι που δεν έκαναν στη συνέχεια όταν σειρά πήρε στενός συνεργάτης του, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ενδεικτικό είναι το βίντεο που “ανέβασε” η ΠΑΕ σ’ επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.