ΠΑΟΚ: Φουλ για Ολυμπιακό με επιστροφή Κρέσπο

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό (12/5) για τα πλέι οφ της Super League 1, με τον Χοσέ Κρέσπο να επιστρέφει από τον τραυματισμό του

Σε λιγότερες από 24 ώρες από το τέλος του χθεσινού (9/5) ντέρμπι με τον Άρη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν σε διάθεση επόμενου ντέρμπι, αυτού με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (12/5), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Οι “ασπρόμαυροι” έκαναν σήμερα στη Νέα Μεσημβρία τη μία από τις δύο προπονήσεις που προλαβαίνουν πριν την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”. Το ευχάριστο για τον Πάμπλο Γκαρσία είναι ότι σε αυτήν πήρε μέρος κανονικά ο Χοσέ Κρέσπο, που τραυματίστηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (21/4), όπως και ο Σίντζι Καγκάβα, που συμπτωματικά τελευταία φορά αγωνίστηκε επίσης κόντρα στους “κίτρινους”, αλλά στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στην Τούμπα (7/3).

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, απέκτησε διαφορά πέντε βαθμών στη μάχη της δεύτερης θέσης και πλέον έχει μπροστά του δύο αγώνες για να ολοκληρώσει τη… δουλειά στη Super League Interwetten.

Η επόμενη πρόκληση που έχει μπροστά του ο Δικέφαλος είναι το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης«. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (10.05) και συνέχισαν τη δουλειά τους ενόψει του επικείμενου ντέρμπι.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης με δρομικές ασκήσεις, passing game, rondo και δίτερμα.

Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ μεγάλο μέρος της προπόνησης έβγαλε κι ο Σίντζι Καγκάβα . Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε ειδικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη (11.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.