Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακος 0-0: Σε ρυθμό περιπάτου

Η έλλειψη κινήτρου επισκίασε τα πάντα στο ραντεβού της Τρίπολης.

Με μια πρώτη ματιά, τα δεδομένα έμοιαζαν ιδανικά το απόγευμα στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Εξαιρετικός καιρός, καλός αγωνιστικός χώρος κι αρκετοί παίκτες στις δυο 11αδες που είχαν κάθε λόγο να θέλουν να βγουν μπροστά. Όταν ωστόσο δεν υπάρχει πραγματικό κίνητρο για τη νίκη τόσο από τη μία, όσο κι από την άλλη πλευρά, τότε όλα τα παραπάνω τίθενται αυτόματα υπό αίρεση.

Αυτό ακριβώς συνέβη στο ραντεβού του Αστέρα με τον Ολυμπιακό στο Θ. Κολοκοτρώνης. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και καιρό και τυπικά πρωταθλητής, Ο Αστέρας μόνο με θαύμα μπορεί να πάρει κάτι περισσότερο από την 6η θέση, οπότε τα πράγματα μπήκαν αυτόματα στην θέση τους, όποια κι αν ήταν τα επιμέρους στοιχεία της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες είχαν επί της ουσίας από ένα ημίχρονο, σε έναν ρυθμό που, αν θέλουμε να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, αρκετές φορές έδειχνε… εκνευριστικά νωχελικός. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την μερίδα του Λέοντος στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν δράση στο δεύτερο.

Αν υπήρχε κάτι αξιομνημόνευτο στην Αρκαδία, αυτό ήταν οι ευκαιρίες που έδωσε ο Μαρτίνς στους “μικρούς”. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε στην βασική 11αδα αρκετά παιδιά με θέα την επόμενη μέρα, ενώ δεν δίστασε επ’ αυτού να προχωρήσει και σε αλλαγή τερματοφύλακα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.