Μπράτσος “Θέλουμε η εικόνα της ομάδας να καθρεπτίζει την προσωπικότητα του ηγέτη της” (vid)

Ο τεχνικός του Βόλου, σχολίασε τον τελευταίο αγώνα της σεζόν για την ομάδα του στην έδρα της και μίλησε συνολικά για την προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες

Κάθε λόγο να χαμογελάει είχε μετά τη νίκη του Βόλου επί της ΑΕΛ, ο Κώστας Μπράτσος.

Ο τεχνικός του Βόλου μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και στον Ευγένη Δαδαλιάρα αναφέροντας τα εξής: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Βόλου. Αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, βλέπω την προσπάθεια τους από την αρχή της χρονιάς, δουλεύουν σκληρά και αξίζουν τέτοιο φινάλε.

Είχαμε ένα έξτρα κίνητρο να κερδίσουμε την ΑΕΛ γιατί δεν το είχαμε κάνει ποτέ. Έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες των πλέι άουτ εκτός από την ΑΕΛ. Θα πάμε να κάνουμε ακόμα ένα παιχνίδι με το ίδιο στυλ. 

Απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή στο Βόλο. Είναι μια ομάδα που έχει ηγέτη που γνωρίζει ποδόσφαιρο είναι δίπλα στην ομάδα, έχει άποψη και θέλουμε η εικόνα της ομάδας να καθρεπτίζει την προσωπικότητα του ηγέτη της».

Και ολοκλήρωσε σχολιάζοντας την καθοριστική παρουσία του Τάσου Δουβίκα: «Ο Δουβίκας είναι ένα παιδί που φεύγαμε από την προπόνηση και τον βλέπαμε να μοχθεί. Όλα αυτά που πέτυχε έγιναν και με την αιγίδα τον συμπαικτών του όλα τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική σεζόν και βοήθησαν τον εαυτό τους και την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.