Χιμένεθ σε παίκτες ΑΕΚ: “Δεν έχω παράπονο”

Το κλίμα στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ δεν είναι και το καλύτερο μετά και τη νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιχειρεί ανύψωση ηθικού ενόψει των τριών τελικών.

Στον αγώνα της Κυριακής εναντίον του Παναθηναϊκού στο “Απόστολος Νικολαϊδης” η ΑΕΚ παίζει όλη τη χρονιά. Για την ακρίβεια παίζει το σημαντικότερο ματς για να αποτρέψει την ολοκληρωτική αποτυχία σε μια σεζόν που αλλιώς εκκίνησε και αλλιώς πάει να καταλήξει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καθόλου καλό και για τον λόγο αυτό προσπάθησε και χθες μετά το ματς, αλλά και μετά την προπόνηση της Πέμπτης να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του.

«Δεν μπορώ να εκφράσω κάποιο παράπονο από εσάς. Κάνατε μια μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο μέρος, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο ένα μικρό κακό διάστημα μας έφερε ξανά σε δύσκολη θέση. Δεν έχω παράπονο για το πως παίξατε. Κάνατε όσα σας ζήτησα μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να μείνουμε στο χθες. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, ότι έχει ο καθένας σε αυτά τα τρία ματς που απομένουν για να πετύχουμε τον τελευταίο στόχο που μας έχει απομείνει” είπε μεταξύ άλλων ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ.

Πλέον, μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των παικτών της Ένωσης στα επόμενα ματς που καθορίζουν σε τεράστιο βαθμό την επόμενη μέρα του συλλόγου και τη συμμετοχή στην Ευρώπη και το Conference League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.