Μιτάι για Εθνική Αλβανίας: “Πραγματοποίησα το όνειρό μου” (vid)

Ο Μάριος Μιτάι μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το ντεμπούτο του με την Εθνική Αλβανίας, το ρεκόρ που κατέγραψε, αλλά και τους συμπαίκτες με τους οποίους ήρθε πιο κοντά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ στα κανάλια Novasports:

Για το πως ένιωσε όταν έκανε το ντεμπούτο με την Εθνική Αλβανίας των ανδρών: “Πραγματικά ήταν ένα όνειρο για μένα να καταφέρω να κάνω το ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα μου. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια, λόγω του ότι ήταν και η πρώτη μου κλήση, να κάνω ντεμπούτο. Τα πήγαινα πολύ καλά στις προπονήσεις και ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου”.

Για το ότι έγινε ο νεότερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίστηκε με την Εθνική Αλβανίας: “Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ ευτυχισμένος. Μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να προπονούμαι και να βελτιώνομαι”.

Για τους συμπαίκτες του στην Εθνική Αλβανίας που ήρθε πιο κοντά: “Με τον Χισάι, ο οποίος παίζει στη Νάπολι, με τον Κούμπουλα που παίζει στη Ρόμα. Γενικώς στην ομάδα είμαστε όλοι φίλοι. Ήρθα με όλους κοντά. Όλοι με υποδέχθηκαν σαν ίσο παίκτη με εκείνους. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό και ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για μένα”.

Για τη συνύπαρξη με τον Στρακόσια και τον Λάτσι, που έχουν περάσει από τις ελληνικές Ακαδημίες: “Ναι όντως κάναμε πολύ παρέα και με τον Στρακόσα, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ. Μου έδινε συμβουλές, το ίδιο και ο Λάτσι που παίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα. Δύο πολύ καλά παιδιά. Μιλάνε και ελληνικά, γι’ αυτό και ήρθαμε και αρκετά κοντά. Πραγματικά τους ευχαριστώ και τους εύχομαι τα καλύτερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.