Super League: Οι αριθμοί των playoffs και playouts

Η διοργανώτρια Αρχή, Super League κοινοποίησε τους σημαντικότερους αριθμούς των playoffs και playouts.

Ο παίκτης του Ατρομήτου, Χαβιέρ Ούμπιδες έφτασε τους 300 αγώνες στα ελληνικά γήπεδα.

Με βάση την Super League ο Μίλος Ντέλετιτς συμπλήρωσε 100 παιχνίδια ως βασικός, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα της Λαμίας τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στα playouts.

Αναλυτικά:

“Με την ισοπαλία Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 0-0, ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική των Playouts και τα μισά παιχνίδια, 10 από τα 20, έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ μόλις τέσσερα από τα 20 έχει κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα.

Βόλος, Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και Παναιτωλικός έχουν από μια νίκη στην έδρα τους. Ακόμα τα τέρματα είναι 13 για τους γηπεδούχους και 17 για τους φιλοξενούμενους.

Αντίθετα στα Playoffs οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα μισά, εννέα από τα 18 παιχνίδια, και οι φιλοξενούμενοι μόλις τέσσερα.

Παραθέτουμε κάποιους ακόμα αριθμούς από την αγωνιστική:

300… αγώνες στα ελληνικά πρωταθλήματα έφτασε ο Χαβιέρ Ούμπιδες. Ο 39χρονος Αργεντίνος, που ήλθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, έχει 275 αγώνες στη Super League και 25 στην Β’ Εθνική, αυτούς στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα.

100… αγώνες στη Super League βασικός συμπλήρωσε ο Μίλος Ντέλετιτς, με τα τρία γκολ και τις τρεις ασίστ στα Playouts, για λογαριασμό της Λαμίας. Ο 28χρονος Σέρβος έχει και 17 παιχνίδια ως αλλαγή.

78… νίκες στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό έφτασε ο Πέδρο Μαρτίνς, ξεπερνώντας τον Τάκη Λεμονή, που έχει 77. Μπροστά από τον Πορτογάλο προπονητή είναι μόνο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με 107.

76… γκολ έφτασε ο Ολυμπιακός και με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν ξεπέρασε ήδη τα 74 που πέτυχε συνολικά την περασμένη σεζόν. Είναι ρεκόρ γκολ με το νέο σύστημα του πρωταθλήματος, με το ερώτημα να είναι πόσο ψηλά θα το φτάσει. Ανεξάρτητα συστήματος είναι καλύτερη συγκομιδή μετά τα 81 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα 2015-16.

50… ποδοσφαιριστές έχει χρησιμοποιήσει πλέον ο Βόλος στη Super League. Ο 50ος ήταν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο 19χρονος αμυντικός Παύλος Λογαράς, γιός του παλιού τερματοφύλακα Δόξας Δράμας, Καβάλας και ΟΦΗ, Παναγιώτη Λογαρά.

20… παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Super League Interwetten. Τα 12 για τα Playoffs και τα οκτώ για τα Playouts.

11… σερί αγώνες χωρίς νίκη είναι ο Ατρόμητος και αν δεν κερδίσει κάποιο από τα επόμενα δύο παιχνίδια του, θα ισοφαρίσει το αρνητικό του ρεκόρ στην κατηγορία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.