ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για Άρη χωρίς νέα προβλήματα

Με ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση μετά τη χθεσινή (18/4) νίκη επί του Ολυμπιακού και δίχως καινούργια προβλήματα τραυματισμών παικτών, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε προετοιμασία για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προετοιμάζεται για το ντέρμπι των “αιωνίων” της Θεσσαλονίκης (21/4) με την ψυχολογική του διάθεση στα ύψη μετά τη χθεσινή (18/4) νίκη επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα και χωρίς καινούργια προβλήματα τραυματισμών παικτών ή απουσιών για άλλους λόγους. Ήδη από σήμερα οι “ασπρόμαυροι” γύρισαν το διακόπτη και το ενδιαφέρον τους στράφηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Όπως φάνηκε και στη σημερινή μάξωξη των παικτών του “Δικέφαλου” στη Νέα Μεσήμβρια, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” που είναι ανησυχητικό για κάποιον παίκτη, σε σημείο που να θέτει σε αμφιβολία τη συμμετοχή του στον αγώνα με τους “κίτρινους”, ο οποίος είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Πέρα από τους Σίντζι Καγκάβα, Νίκα Νινούα και Άντριαν Περέιρα, οι οποίοι από μέρες είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω προβλημάτων τραυματισμών, αλλά και τον μακροχρόνια απόντα Ενέα Μιχάι, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το ματς της Τετάρτης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Ήταν μια νίκη που η ομάδα χρειαζόταν για περισσότερους από έναν λόγους. Από τους καθαρά ουσιαστικούς που έχουν να κάνουν με τη βαθμολογία μέχρι τους εξίσου σημαντικούς ψυχολογικούς οι οποίοι σχετίζονται με την αυτοπεποίθηση εν όψει του τέλους της σεζόν.

Το ματς με τον Ολυμπιακό, όμως, τελείωσε και έχει ήδη ξεχαστεί. Το πρόσφατο παρελθόν, άλλωστε, έχει δείξει πως το ζητούμενο στον ΠΑΟΚ είναι η σταθερότητα και αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ειδικά όταν ο στόχος είναι η δεύτερη θέση και προσεχής αντίπαλος ο Άρης.

Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι της Κυριακής (18.04), λοιπόν, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσουν το έργο τους. Τόσο σε επίπεδο αποκατάστασης όσων αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και προετοιμασίας όσων δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Το ένα γκρουπ έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν υπό δυνατή βροχή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo, δουλειά στο passing game και παιχνίδι μικρού χώρου και υψηλής έντασης.

Ο Σίντζι Καγκάβα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Νίκα Νινούα ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμά του και ο Άντριαν Περέιρα έκανε ασκήσεις στην πισίνα.

Την Τρίτη (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.