Δεληζήσης: «Το πιστέψαμε» (vid)

O Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού (2-1) και τονίζοντας ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του πίστεψαν στην ανατροπή

Το παιχνίδι ήταν καθοριστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, ίσως λίγο περισσότερο για τον Παναθηναϊκό καθώς αν έπαιρνε τους βαθμούς της νίκης, θα έμπαινε περισσότερο δυνατά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Έτσι όπως ήρθαν όμως τα πράγματα η διαφορά που μας χωρίζει είναι οκτώ βαθμοί, κάτι πολύ σημαντικό.

Δεχτήκαμε ένα “κρύο” γκολ, χάσαμε το πέναλτι, αλλά μας βοήθησε το γεγονός ότι παίζαμε με παίκτη περισσότερο. Στην επανάληψη μπήκαμε για να το γυρίσουμε και τα καταφέραμε. Όλοι το πιστέψαμε ότι μπορούμε και η προσπάθεια μας δικαιώθηκε. Αν και δεν αρχίσαμε καλά στους αγώνες των play off, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Όλες οι ομάδες σε αυτή την φάση είναι δυνατές, αλλά κοιτάμε την δική μας ομάδα. Ο Μάνος αν δε έβαζε το γκολ θα άκουγε πολλά παράπονα από τον κόσμο, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται στήριξη και ο Μάνος δίνει την ψυχή του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.