Μπουχαλάκης: “Αξίζαμε τον τίτλο από το πρώτο παιχνίδι” (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός κατάκτησε απόλυτα δίκαια το πρωτάθλημα, μίλησε για το νέο του συμβόλαιο και σχολίασε την κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στα κανάλια Novasports:

“Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και νομίζω ότι το δικαιούμαστε από το πρώτο παιχνίδι. Δείξαμε ότι ήμασταν στα περισσότερα παιχνίδια καλύτεροι. Θέλαμε σε ένα ντέρμπι αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσουμε τον τίτλο”.

Για το μυστικό της επιτυχίας: “Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε δημιουργήσει έναν πολύ καλό κορμό. Είμαστε πολύ καλά, δεμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω”.

Για το νέο συμβόλαιο: “Δεν υπάρχει κάτι ακόμη“.

Για το αν θεωρεί πως είναι πιο ώριμος πλέον: “Έφτασα 28 ετών και σίγουρα έχω και την εμπειρία και την ωριμότητα. Τιμή μου που φοράω το περιβραχιόνιο αυτής της μεγάλης ομάδας. Όσο βρίσκομαι στον Ολυμπιακό θα δίνω τα πάντα για να κατακτούμε τους στόχους μας”.

Για την κριτική που έχει δεχτεί και τις απαντήσεις του: Νομίζω ότι είναι το αγαπημένο μας χόμπι στην Ελλάδα. Με την πρώτη αστοχία να κρίνουμε. Όσοι είναι απ’ έξω είναι το πιο εύκολο να κάνουν. Όλα τα παιδιά που δεχόμαστε αυτή την κριτική πρέπει να μην ακούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Μακάρι να αλλάξει αυτό γιατί θεωρώ ότι οι Έλληνες αδικούνται στην ίδια τους τη χώρα και το πρωτάθλημα”.

Για τη στιγμή που κρατά και ποια θέλει να ξεχάσει: Όλα τα παιχνίδια είτε έχω σκοράρει, είτε έχω κάνει ένα καλό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να βλέπω τη βελτίωση και να κατακτώ καινούργια πράγματα. Να μπορώ να βελτιώνομαι μέσα στην ομάδα και να δίνω όσα περισσότερα στον προπονητή μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης