Φένλο-Αϊντχόφεν 0-2: Εύκολα κι απλά (hls)

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Αϊντχόφεν πέρασε από την έδρα της Φένλο χάρη σε γκολ του Γκάπο στο 14' και του Μάλεν στο 59'. Δέκατη σερί ήττα για την ομάδα του Γιακουμάκη.

Η Αϊντχόφεν δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Φένλο ώστε να πατήσει ξανά στη δεύτερη θέση παρέα με την Άλκμααρ. Χρειάστηκε δύο γκολ στο 14ο λεπτό του κάθε ημιχρόνου ώστε να έρθει η επαγγελματική νίκη απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη.

Αρχικά στο 14ο λεπτό ο Γκάκπο από εξαιρετική ασίστ του Μάλεν έκανε το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλη φάση με την Φένλο να μπαίνει στο δεύτερο μέρος θέλοντας να μπει λίγο πιο δυνατά έχοντας τη μοναδική της ευκαιρία με τον Γιακουμάκη στο 55′. Αυτό το καμπανάκι “ξύπνησε” άμεσα την PSV.

Έτσι τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από εξαιρετικό passing game, ο Μάλεν ήταν αυτός που έκανε το 2-0, σκορ που ήταν και αποτέλεσμα του αγώνα. Θα μπορούσε ο ίδιος να είχε πετύχει κι άλλο γκολ, καθώς μόνο αυτός απείλησε ως το τέλος. Η Αϊντχόφεν έφτασε στη δεύτερη θέση, ενώ η Φένλο είναι στη ζώνη των μπαράζ μαζί με τη Βίλεμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.