Μπότος για ΑΕΚ: “Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Αθήνα”

Για την παρουσία του στους Γκόου Αχέντ Ίγκλις και την Ολλανδία, αλλά και την ΑΕΚ μίλησε ο Γιάννης Φοίβος Μπότος σε ολλανδικό Μ.Μ.Ε.

Για την παρουσία του στους Γκόου Αχέντ Ίγκλις και την Ολλανδία, αλλά και την ΑΕΚ μίλησε ο Γιάννης Φοίβος Μπότος σε ολλανδικό Μ.Μ.Ε. Ο, δανεικός από την Ένωση, μέσος αναφέρθηκε στην εμπειρία που ζει στα ολλανδικά γήπεδα, ενώ έσταξε… μέλι μιλώντας για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπότος:

«Η ΑΕΚ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Αθήνα. Έχει μία πολύ μεγάλη Ιστορία. Στην πραγματικότητα είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα για μένα όσο συνηθίζω εδώ. Φυσικά, ήταν δύσκολο να ζεις για πρώτη φορά στο εξωτερικό, αλλά η ομάδα με καλωσόρισε πολύ καλά. Ήθελα απλώς να παίζω περισσότερο απ’ ότι στην ΑΕΚ, γι’ αυτό ήθελα να πάω κάπου δανεικός. Το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία είναι πιο ανοιχτό, απ’ ότι στην Ελλάδα και μου ταιριάζει καλύτερα. Είναι ήσυχα εδώ. Μου αρέσει πραγματικά το γεγονός ότι η πόλη είναι μικρότερη απ’ ότι η Αθήνα. Με αυτό τον τρόπο μπορώ να επικεντρωθώ πλήρως στο ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα φυσικά να εξελιχθώ σε έναν καλύτερο ποδοσφαιριστή και με τους Γκόου Αχεντ Ίγκλις να προχωρήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.