«Εμίρης» ο Στοχ

Τελείωσαν οι ελπίδες του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Μίροσλαβ Στοχ, καθώς ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία τον έστειλε δανεικό στην Αλ Αΐν.

Τελείωσαν οι ελπίδες του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Μίροσλαβ Στοχ, καθώς ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία τον έστειλε δανεικό στην Αλ Αΐν. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε επίσημα τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο στον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


Η «Φενέρ» θα βάλει στα ταμεία της 1 εκατ. ευρώ για αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ αν στην Αλ Αΐν θέλουν να κάνουν δικό τους τον Στοχ το καλοκαίρι του 2015, θα πρέπει να δώσουν στους Τούρκους 5 εκατ. ευρώ. Το ποσό της οψιόν είναι σχετικά υψηλό, αφού ο σύλλογος της Πόλης επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2018 (το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε το 2016).

Μετά την αποχώρηση του Στοχ, η παραμονή του οποίου ήταν ένας από τους κύριους στόχους, με τον Λούκας να σκέφτεται την αποχώρηση, τους Λίνο, Βούκιτς να μην έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του «δικέφαλου του Βορρά» και τον Νάτχο να παραμένει «μετέωρος», ο Άγγελος Αναστασιάδης βλέπει πολλά ζητήματα στο ρόστερ να είναι ανοιχτά κι ενώ έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.