Γκονσάλβες: “Δε φτάνει μόνο να παίζεις καλά”

Οράσιο Γκονσάλβες αναγνώρισε πως υπάρχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση της ομάδας, δήλωσε στρατιώτης του συλλόγου και έπλεξε το εγκώμιο του Κουρμπέλη.

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά δεν μπόρεσε να τη συνδυάσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Οράσιο Γκονσάλβες αναγνώρισε πως υπάρχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση της ομάδας, δήλωσε στρατιώτης του συλλόγου και έπλεξε το εγκώμιο του Κουρμπέλη.

“Ήταν μια εβδομάδα πολύ δύσκολη και μας λυπεί το γεγονός ότι δε νικήσαμε. Για μένα δε φτάνει μόνο να παίζεις καλά. Πρέπει να νικάμε, Το ποδόσφαιρο είναι νίκες, σήμερα δε νικήσαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να ευχαριστήσω τους παίκτες γιατί κατάλαβαν τί ζήτησα τακτικά.

Ένα ματς που σε συνθήκες τακτικής πήγε καλά, παίχτηκε στο μισό γήπεδο. Κάναμε ένα καλό τρίγωνο με Κουρμπέλη, Έγκον και Ουσέρο. Από τη στιγμή που παίζαμε με τον Ατρόμητο που χειρίζεται πολύ καλά τη μπάλα και τους επιτρέψαμε να κάνουν μόλις 2 ευκαιρίες, στο 1ο λεπτό και στο 89′, πήγαμε πολύ καλά. Αλλά μια ομάδα που έχει αυτή την επιθετικότητα που δείξαμε εμείς, έπρεπε να φύγει με τους 3 βαθμούς από το γήπεδο. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Ο Αστέρας έχει καλό υλικό και έχει την υποχρέωση η ομάδα να παίξει καλύτερα και να πάει μπροστά, μπορεί να πάει μπροστά. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και ικανότατους.

 Ήρθα για να βοηθήσω με την καρδιά μου, αύριο δεν ξέρω, όπου μου ζητηθεί θα είμαι. Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό είτε είμαι εδώ είτε στην ακαδημία. Ήρθα στην Ελλάδα για να παράγω παίκτες. Κι όπως είδατε έχουμε 2 παίκτες ήδη στην πρώτη ομάδα. Ο Κουρμπέλης ήταν πάρα πολύ καλός, τον θεωρώ από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Έχει μυαλό, είναι γρήγορος, προωθεί το παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.