Παντελίδης: “Με ενόχλησε η ήττα…” (video)

Απογοητευμένος έφυγε το βράδυ του Σαββάτου (6/4) από το άδειο ΟΑΚΑ ο Σάββας Παντελίδης, καθώς πικράθηκε από τον τρόπο που έχασε η ομάδα του

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με όσα είδε από τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό το βράδυ του Σαββάτου (6/4). Δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα που ενόχλησε τον προπονητή του Άρη, όσο αυτά που είδε να κάνουν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κι από αυτά που έπρεπε να κάνουν και δεν τα έκαναν.
Αρχικά, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: “Πήραμε αυτό που μας άξιζε… Τίποτα. Είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Είναι μια ήττα που με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ και από την απόδοση που είχαμε και γιατί φαινόταν μέσα στο παιχνίδι ότι δεν είχαμε διάθεση. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εκτός από το να σκύψουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια. Όποιος νομίζει ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, κάνει λάθος”.
Για την έλλειψη πάθους από την ομάδα του: “Δεν μπορώ να την εξηγήσω. Είναι αυτό που είχε η ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Δεν είχαμε πάθος. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Αν έχουν μάθει έτσι, να ξεμάθουν. Δεν είναι εικόνα αυτή που είχαμε σήμερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.