Φυσική κατάσταση λόγω καιρού

Στη φυσική κατάσταση έπεσε το βάρος της προπόνησης της Τρίτης στον Ολυμπιακό, λόγω των δύσκολων κακών καιρικών συνθηκών.

Στη φυσική κατάσταση έπεσε το βάρος της προπόνησης της Τρίτης στον Ολυμπιακό, λόγω των δύσκολων κακών καιρικών συνθηκών. Ο Μίτσελ είδε τους Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Μανιάτη να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο γήπεδο το πρωί της Τρίτης και γυμνάστηκαν ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν στο να διεξαχθεί κανονικό πρόγραμμα και οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην φυσική κατάσταση. Έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις ταχύτητας και δύναμης, ενώ στη συνέχεια πήγαν στο γυμναστήριο και συνέχισαν εκεί την εκγύμνασή τους. Θεραπεία ακολούθησαν οι δύο τραυματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Μανιάτης. Οι αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.